Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків: програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків» підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньої програми Економіка підприємства
Keywords: обгрунтування; рішення; ризик; оцінювання