Страховий менеджмент: методичні рекомендації до практичних занять - Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять. Методичні рекомендації містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, задачі, тестові завдання для поточного контролю та рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: страховий менеджмент; управління страховою компанією; 336.22:658