Інноваційне методичне забезпечення організації освітньо-виховної діяльності у дошкільному навчальному закладі - Зінченко, Марія Олександрівна; Zinchenko, Mariia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання уміщує 150 тестових завдань з різних розділів курсу «Інноваційне методичне забезпечення організації освітньо-виховної діяльності у дошкільному навчальному закладі», передбачених навчальним планом ОКР «бакалавр» спеціальності 6.010101 «Дошкільна освіта» та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: інноваційне методичне забезпечення; освітньо-виховна діяльність; дошкільний навчальний заклад; тестові завдання; innovative methodological support; educational activities; pre-school; tests