«Військова» журналістика у системі масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна (ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025)
Так звана «військова» журналістика настільки суперечливе явище, що навіть вчені називають її по-різному: жанром, видом, спеціалізацією тощо. На наш погляд, така журналістика нічим не відрізняється від загальної й потребує не так особливої підготовки, як виняткового захисту.
Keywords: інтерпретація; війна; документальність; військова журналістика; фейк