Риси політичної культури сучасної української еліти в контексті теорії еліт В. Липинського - Пахолок, Василь Миколайович; Pakholok, Vasyl M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
В статті розглянуто науковий підхід В. Липинського до означення категорії «еліта». Проаналізовано політико-культурні риси сучасної політичної еліти в Україні, через призму теоретичного доробку В. Липинського

In the article the scientific approach Lypynski to denote the category of "elite." Analysis of political and cultural features of the present political elite in Ukraine through the prism of the theoretical works of the Lipinsky
Features of modern ukrainian political culture in the context of the theory elite Vyacheslav Lipinsky
Keywords: еліта; національна аристократія; нація; держава; elite; national aristocracy; nation; state