Управління інноваційними проектами: робоча програма навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом програми є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних із здійсненням інвестиційної діяльності та прийняття управлінських рішень з питань обґрунтування, розробки, реалізації інноваційних проектів. Дисципліна «Управління інноваційними проектами» пов'язана з дисциплінами техніко-технологічного напряму, оскільки передбачає знання студентами сучасної техніки і технологій; з дисциплінами організаційно-управлінського профілю, оскільки техніко-економічне обґрунтування будь-якого проекту передбачає проектування організаційної і управлінської структури, розв'язання проблем управління проектом; з дисциплінами «Фінанси», «Фінансовий менеджмент», «Бухгалтерський облік», «Фінансовий аналіз», «Стратегічний аналіз» в плані, що стосується оцінки фінансової спроможності інвестиційного рішення.
Програма навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів галузі знань 1801 – Специфічні категорії спеціальності 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”
Keywords: управління; інновації; інноваційні проекти