Розміщення продуктивних сил - Маковецька, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчально-методичному виданні подано програму освітнього компоненту, яка містить опис і структуру, тематику лекційних, семінарських, практичних занять та завдання самостійної роботи, питання підсумкового контролю, критерії оцінювання тощо, а також короткий зміст основних тем лекційного матеріалу, методичні рекомендації для виконання практичних робіт, тестові завдання для самоконтролю за змістовими модулями, короткий словник термінів, список рекомендованої літератури. Навчально-методичні рекомендації з освітнього компоненту «Розміщення продуктивних сил» розроблено для здобувачів освіти ОПП 014 Середня освіта (Географія. Економіка), спеціальності 014 Середня освіта (Географія), галузі знань 01 Освіта/Педагогіка другого ( магістерського) рівня вищої освіти.
Keywords: розміщення продуктивних сил; регіональний розвиток; регіональна політика; соціально-економічний розвиток; 32.13(075.8)