Основні напрямки наукових досліджень майбутніх фахівців з фізичної терапії в зарубіжних країнах - Бєлікова, Наталія Олександрівна (Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, 2016)
У статті охарактеризовано основні напрями наукової діяльності майбутніх фахівців з фізичної терапії у окремих країнах Європи; проаналізовано різноманітність та специфіку науково-дослідних програм, які виконуються у вищих навчальних закладах деяких країн Європейського регіону, у яких здійснюється підготовка майбутніх фахівців з фізіотерапії (фізичної реабілітації).
Keywords: наукова діяльність; наукові дослідження; фізична терапія; фізична реабілітація; майбутні фахівці; Європейський регіон; 371.134:796