Підприємницьке право : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Підприємницьке право» визначає місце дисципліни у системі підготовки спеціалістів, мету вивчення, зміст навчального матеріалу, основні форми організації навчання та методи контролю.

The program of academic discipline " Enterprise law " defines the place discipline in the system of training, the purpose of the study, the content of the training material, basic forms of training and control methods.
Enterprise law: the program Direction of preparation 6.140101
Keywords: підприємницька діяльність; суб’єкти господарювання; господарські товариства; право на підприємницьку діяльність; підприємство; господарський договір; enterprising activities; economic subjects; economic communities; right on enterprising activities; enterprise; economic agreement