Психологічне консультування як умова успішної професійної діяльності психолога у школі - Дмитріюк, Наталія Степанівна; Dmytriiuk, Nataliia S. (Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка, 2014)
Автор розглядає проблему професійної підготовки особистості практичного психолога до ефективної діяльності у школі.
Keywords: Психологічне консультуваання; практичний психолог у школі