Педагогічна практика у СНЗ: програма виробничої практики - Федосов, Сергій Анатолійович; Fedosov, Serhii A.; Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Виробнича практика «Педагогічна практика у СНЗ» є невід’ємним складником освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр» галузі знань 01 – Освіта спеціальності 014 – Середня освіта спеціалізації «014.08 – Середня освіта (Фізика), забезпечує професійний розвиток магістра та призначена для підготовки студента до виконання функцій вчителя-предметника і класного керівника до проведення системи навчально-виховної роботи з учнями 10–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.