Дослідження проблеми застосування засобів фітнесу у формуванні спеціальних рухових навичок у майбутніх учителів фізичної культури - Твеліна, А.; Tvelina, А. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У зв’язку із характерними змінами у сфері професійної підготовки фахівця з фізичної культури, що відбуваються сьогодні, соціальна практика вимагає підвищення якості підготовки педагогів із фізичної культури. У статті на основі аналізу проведеного анкетного дослідження наведено відомості щодо наявних прогалин у підготовці фахівців із фізичної культури й можливостей їх подолання. Because of the current characteristic changes in the training of physical education specialists, the social practice requires improving the quality of physical education teachers' training. The data based on the questionnaire research are presented in the article regarding the existing gaps in teachers' of physical education preparation and opportunities to overcome them are investigated.
Research of the Use of Fitness Facilities in Formation of Future Physical Education Specialists' Motor Skills
Keywords: фітнес; спеціальні рухові навички; студенти; вчителі фізичної культури; викладачі ВНЗ; fitness; specific motor skills; students; physical education teachers; university teachers