Філософія : методичні рекомендації до освітнього компонента - Борейко, Юрій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації складено відповідно до силабусу нормативного освітнього компонента «Філософія». Подано опис структури освітнього компонента, тематичний план змістових модулів, теми семінарських занять, завдання для самостійної роботи, тестові завдання, питання для підготовки до заліку, методи контролю, перевірки та оцінювання знань, список джерел. Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.
Keywords: філософія; освітній компонент; змістовий модуль; методи навчання; самостійна робота; підсумковий контроль; 101/141(072)