Назви літер у складі паремій української мови: семантика й прагматика - Соболь, Лілія; Sobol, L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано назви літер кирилиці й латиниці, засвідчених у складі українських прислів’їв та приказок; виокремлено й досліджено семантику та прагматику таких паремій.
Letter Names in Ukrainian Sayings and Proverbs: Semantics and Pragmatics
Keywords: кирилиця; латиниця; назви літер; паремії; прагматика; приказки; прислів'я; семантика