Стан показників центральної гемодинаміки у студентів, які займаються швидкісно-силовими вправами та вправами на витривалість - Шевчук, Тетяна Яківна; Сокол, Альона Павлівна; Shevchuk, T. Ya.; Sokol, A. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Проаналізовано стан показників центральної гемодинаміки у студентів, які займаються швидкісно-силовими вправами та вправами на витривалість. Відзначено зниження гемодинамічних показників, у групі, яка займається вправами на витривалість. It is analyzed the state of indexes of central hemodynamic of the students, who engage in speed-power exercises and endurance’s exercises. The decline of hemodynamic indexes in group, who engage in endurance’s exercises, is marked.
The Indexes State of Central Hemodynamic of the Students, who Engage in Speed-Power Exercises and Endurance’s Exercises
Keywords: центральна гемодинаміка; швидкісно-силові вправи; вправи на витривалість; central hemodynamic; speed-power exercises; endurance’s exercises