Теорія організації : методичні вказівки до семінарських занять - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до семінарських занять. Вони містять перелік питань, які виносяться на семінарські заняття, ключові терміни кожної теми, питання для самоконтролю і підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
Рекомендовано студентам 3 курсу напряму підготовки «Менеджмент»
Keywords: організація; теорія організації