Породний склад лісів Полісся Рівненщини (на прикладі Висоцького лісгоспу) - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Чабанчук, Валентина Юріївна; Melniichuk, Mykhailo M.; Chabanchuk, Valentyna Yu. (Учреждение образования «Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины», 2017)
У статті проаналізований породний склад лісів Полісся Рівненщини. Представлена структура лісів за групами порід та за домінуючими породами. Описані особливості поширення, бонітети та повноти основних лісотвірних порід. Особливості просторового поширення панівних видів дерев зображені на картосхемі типового поліського лісгоспу (Висоцького).
Keywords: породний склад; видова структура; лісгосп; група порід