Метод проєктів як засіб формування предметної та ключових компетентностей на уроках української мови - Грицевич, Юрій Васильович (Видавничий дім «Гельветика», 2022)
У статті запропоновано взірці конкретних завдань, проблематика яких дає імпульс для організації проєктної діяльності учнів.
Keywords: метод проєктів; урок української мови; предметна компетентність; ключова компетентність; методика викладання української мови