Деприваця у кризових сім'ях і проблеми становлення статевої самосвідомості дітей (ресоціалізаційні аспекти) - Гошовський, Ярослав Олександрович (My University, 2013)
У статті розкрито специфічний вплив депривації на функціонування мікроклімату кризових сімей. Досліджено психологічні особливості ускладненого формування статеворольових орієнтирів у депривованих дітей та запропоновано ресоціалізаційні засоби й форми роботи з ними
Keywords: депривація; сімейна депривація; депривовані діти; статеворольові орієнтири; ресоціалізація