Формування позитивного іміджу посадових осіб органів публічної влади - Іванчик, Юрій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Метою магістерської роботи є визначення теоретико-методологічних засади, чинників та ефективних технологій формування позитивного іміджу посадових осіб органів публічної влади з метою підвищення довіри громадян і ефективності публічного управління. Об’єктом дослідження виступає імідж органів публічної влади. Предметом дослідження – механізми, інструменти та технології формування позитивного іміджу посадових осіб органів публічної влади в Україні У Розділі 1 проаналізовано сучасні наукові підходи щодо формування позитивного іміджу посадових осіб органів публічного управління; з’ясовано роль і значення іміджу публічного службовця в ефективному управлінні органів публічної влади. У Розділі 2 визначено взаємозв’язок іміджу посадової особи та рівня інституційної довіри громадян; з’ясувано особливості, проблеми та чинники, що впливають на формування позитивного іміджу посадових осіб органів публічної влади. Розділ 3 присв’ячено обґрунтуванню ролі комунікаційних стратегій та публічної поведінки у формуванні позитивного іміджу посадових осіб й визначенню технологій та механізмів формування іміджу посадових осіб органів публічної влади
Keywords: імідж; посадові особи; публічне управління; репутація; комунікація; іміджмейкінг