Території пріоритетного розвитку: необхідність, механізм формування і функціонування - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, Olena (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті висвітлено теоретичні засади функціонування територій пріоритетного розвитку; розглянуто механізм їх функціонування. Подано пропозиції щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні; запропоновано шляхи активізації інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку. In the article the theoretical bases of functioning of priority development territories are reflected; the mechanism of their functioning is considered. Suggestions are given in relation to the improvement of investment climate in Ukraine; the ways of activation of investment activity are offered on of priority development territories.
Priority development territories: necessity, mechanism of forming and functioning
Keywords: територія пріоритетного розвитку; фінансовий механізм; інвестиційна активність; priority development territories; financial mechanism; investment activity