Супермаса як репрезентант світогляду доби високих інформаційних технологій - Косюк, Оксана Михайлівна (NGO International Center of Scientific Research, 2024)
У статті доведено, що раціональна маса в системі масової комунікації була «активована» епохою низки наукових революцій, розвитку цифрових технологій і технічного прогресу. Ця маса потребує докорінної зміни та перезавантаження комунікаційних потенціалів, витоковим джерелом котрих повинен стати раціоналізм (як спосіб і стиль діяльності та провідний світогляд).
Keywords: журналістика; масова комунікація; факт; супермаса; нефікційна творчість; документальність; раціоналізм; філософія