Вплив цифрових технологій на міжнародні відносини та дипломатію - Гоманюк, Олександр (My University, 2024)
Цифрові технології докорінно змінили міжнародні відносини та дипломатію, створюючи нові можливості та виклики для держав, міжнародних організацій та неурядових акторів. У світі, що стає дедалі більше взаємоповʼязаним і технологічно залежним, цифрові інструменти перетво рюють спосіб взаємодії між країнами, формування зовнішньої політики та дипломатичних процесів.