Польща - Франція: контакти, реалії та руйнація стереотипів - Сінченко, Євгенія Іванівна; Sinchenko, Yevheniia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті із аналітичною метою здійснено спробу дослідження економічної та туристичної співпраці Польщі та Франції, а саме: вплив на її успішну реалізацію особливостей національного характеру їх народів, підтвердження існуючих стереотипів, спростування фальшивих та народження нових у контексті історичних та економічних змін, які відбуваються у Європі в останні десятиліття.

The article attempts to analyze the study of economic and tourism cooperation between Poland and France, in particular the impact on its successful implementation of the peculiarities of the national character of their peoples, the confirmation of existing stereotypes, the refutation of false and the birth of the new ones in the context of historical and economic changes taking place in Europe in the last decades.
Poland - France: contacts, realities and destruction of stereotypes
Keywords: глобалізація; економіка; туризм; інтеграція; сприйняття; стереотип; типовий портрет; система цінностей; конкурентна здатність; імідж; globalization; economy; tourism; integration; perception; stereotype; typical portrait; system of values; competitive ability; image