Паливно-енергетичний комплекс Республіки Білорусь: сучасний стан та проблеми розвитку - Мандрик, І. П.; Шевчук, О. А.; Mandryk, I. P.; Shevchuk, O. A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Проаналізовано сучасний стан розвитку й розміщення паливно-енергетичного комплексу Республіки Білорусь. Охарактеризовано паливну промисловість та електро-енергетику Білорусі. Виявлено проблеми та визначено перспективні напрями розвитку паливно-енергетичного комплексу країни. Modern state of development and placing of fuel and power complex of Belarus is analyzed in the article. Fuel industry and electric-power engineering of Belarus are characterized. The problems and some perspective directions of development of fuel and power complex of the country are defined.
Fuel and Power Complex of Belarus Republic: Modern State and Development Problems
Keywords: паливно-енергетичний комплекс; паливна промисловість; електроенергетика; Республіка Білорусь; fuel and power complex; fuel industry; electric-power engineering; Republic of Belarus