Біорізноманіття ґрунтової мезофауни дубових лісів Ківерцівського Національного природного парку «Цуманська пуща» - Тарасюк, Анастасія; Сухомлін, Катерина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Дослідження фауни дубових лісів Ківерцівський національного природного парку «Цуманська пуща» показало, шо деяким ділянкам лісу, особливо з домішками грабу, властиве найбільше фауністичне різноманіття. Фауни пробних площ порівняно подібні. Еудомінантною групою впродовж всього сезону 2022 року були представники класу комахи.
Keywords: Ківерцівський НПП "Цуманська пуща"; біорізноманіття; ґрунтова мезофауна; дубові ліси; 33