Давньоруське городище "Рай" - Златогорський, Олексій Євгенович; Демедюк, Сергій Володимирович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Demediuk, Serhii V. (Волинський краєзнавчий музей, 2013)
У статті підсумовано археологічні дослідження на середньовічному городищі Рай у смт.Шацьк Волинської області.
Keywords: Шацьк; городище; Рай