Соціальне партнерство як взаємодія влади, бізнесу та громадськості - Борейко, Юрій Григорович (My University, 2025)
Соціальне партнерство розглядається як особливий спосіб взаємодії соціальних суб’єктів, передусім влади, бізнесу та громадськості, що ґрунтується на засадах діалогу та консенсусу щодо з’ясування та задоволення спільних інтересів і передбачає взаємну відмову від протиборства та конфронтації.
Keywords: соціальне партнерство; влада; бізнес; громадськість; соціальні суб'єкти; взаємодія; 101.1(08)