Інвестування : програма нормативної навчальної дисципліни - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення дисципліни "Інвестування" є організація ефективної оцінки та аналізу інвестиційних процесів.Курс "Інвестування" відноситься до спеціальних економічних дисциплін та висвітлює основні аспекти проведення інвестиційного аналізу та здійснення на його основі інвестиційної діяльності.Дисципліна тісно взаємопов’язана з курсами "Інвестиційний аналіз", "Фінанси підприємства", "Інвестиційний менеджмент", "Фінансова діяльність суб’єктів господарювання", тощо.
Програма нормативної навчальної дисципліни "Інвестування", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки "Бакалавр" галузі знань 0305 – "Економіка і підприємництво", напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”.
Keywords: інвестиції; інвестування; інвестиційний процес