Маркетингова політика комунікацій - Савчук, Ярослава Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У конспекті лекцій висвітлюється навчальний матеріал, який забезпечує теоретичне вивчення та опанування навичок роботи у сфері маркетингових комунікацій. Розглядається сутність маркетингової політики комунікацій та особливості її організації. Охарактеризовані та всебічно розглянуті такі аспекти маркетингових комунікацій як реклама і рекламна діяльність; стимулювання збуту; процес і засоби стимулювання; персональний продаж; прямий маркетинг; звязки з громадськістю та інші.
Рекомендовано студентам освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг» денної форми навчання.
Keywords: Маркетингова політика комунікацій; методичні вказівки; 316.77-029:339.138