Методичні рекомендації щодо проходження переддипломної педагогічної практики у закладах вищої освіти - Муляр, Вадим Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях наведено вимоги щодо проходження здобувачами вищої освіти переддипломної педагогічної практики у закладах вищої освіти, рекомендації щодо підготовки та проведення лекцій, семінарських, практичних та лабораторних занять, зразки документів щодо оформлення відповідної документації.
Для здобувачів освіти, які навчаються на другому (магістерському) рівні вищої освіти в навчально-науковому фізико-технологічному інституті за спеціальністю 014.08 Середня освіта (Фізика та астрономія).
Keywords: Мета та завдання практики; Програма педагогічної практики; Завдання для самостійного опрацювання; Політика оцінювання; Методичні рекомендації щодо підготовки та проведення аудиторних занять; Рекомендована література та інтернет-ресурси; Додатки; 378.147