Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків: методичні вказівки до курсової роботи - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana M.; Волинець, Ірина Григорівна; Volynets, Iryna H.; Скорук, Олена Володимирівна; Skoruk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні вказівки до курсової роботи містять мету та завдання курсової роботи, вимоги до її виконання, тематику курсових робіт, структуру та зміст роботи, критерії оцінювання курсових робіт та їх захисту та список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам 2 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Rationale for business decisions and risk assessment: methodical instructions for course work
Keywords: ризики; господарські рішення; невизначеність; зміни; інвестиційні рішення; конфлікти