Вибір кольору як засіб психодіагностики та психокорекції емоційного стану особистості - Хлівна, Олександра Миколаївна; Khlivna, O. M. (вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»", 2013)
У статті досліджується практичне застосування проективного підходу в професійній діяльності практичного психолога. Наведено результати емпіричного дослідження емоційного стану особистості в екстремальних професійних умовах. Practical application of the projective approach to psychologist professional practice is the subject of research in the article. The results of an empirical study of emotional state of a personality in professional extreme conditions are represented.
The choice of colour as a means of psychological correction and psychoemotional state of a personality.
Хлівна Олександра Миколаївна - канд. псих. наук, доцент кафедри медичної психології та психодіагностики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: професійна діяльність; психодіагностика; психокорекція; проективні методи; емоційний стан; professional activities; psychodiagnostics; psychological correction; projective techniques; emotional state