Теорія грошей і грошового обігу - Сищук, Андрій Артемович; Syshchuk, Andrii A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчальний посібник містить матеріали для підготовки до семі¬нарських занять, самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові завдання для підсумкового контролю з дисципліни «Теорія грошей і грошового обігу», список рекомендованої літератури і додатки у вигляді статистичних даних для виконання практичних завдань. Рекомендовано студентам напряму підготовки «міжнародні економічні відносини».
Keywords: гроші; грошовий обіг; грошовий ринок; грошово-кредитна політика; валюта