Життя Олени Іванівни Казімірчак-Полонської в системі земних та небесних координат (до 110-ї річниці з дня народження) - Бондар, М. В.; Головіна, Н. А.; Golovina, N. A.; Bondar, M. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Висвітлено життєвий шлях та досягнення всесвітньо відомого вченого астронома Олени Іванівни Казі-мірчак-Полонської. ; The life and the achievements of worldknown scientist and astronomer Olena Ivanivna Kazimirchak-Polons’ka are considered.
Life of Olena Ivanivna Kazimirchak-Polons’ka is in the System of Earthly and Celestial Coordinates (For the 110 Anniversary From her Birthday)
Keywords: життєвий шлях; наукова діяльність; life; scientific activity