Соціальний педагог в системі соціально-правового захисту дітей та молоді - Чернета, Світлана Юріївна; Cherneta, Svitlana Yu. (Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2010)
В статті уточняється поняття соціально-правового захисту, характеризуються основні функції соціального педагога в процесі соціально-правового захисту дитинства. In the article to specify a concept of socially legal defence, the basic functions of social teacher are characterized in the process of socially legal defence of childhood.
The socail educator in the system of socail and legal protection of children and youth
Робота виконана на кафедрі соціальної педагогіки CНУ імені Лесі Українки
Keywords: соціальний педагог; social teacher; соціально-правовий захист; socially legal defence; діти; to put; молодь; young people