Художньо-комп’ютерні технології: програма та робоча програма навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Художньо-комп’ютерні технології”. Рекомендовано студентам 5 курсу напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 7.020205 – Образотворче мистецтво. Програма навчальної дисципліни “Художньо-комп’ютерні технології” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціаліста напряму 0202 - мистецтво, спеціальності 7.020205 - “ Образотворче мистецтво “ Предмет вивчення дисципліни: “Художньо-комп’ютерні технології” – сучасне спеціальне програмне забезпечення для комп’ютерного моделювання.: PhotoShop, CorelDRAW, AutoCAD, створення електронних презентацій та створення WЕВ-сторінок та ін. Міждисциплінарні зв’язки: математика, інформатика, комп’ютерна графіка, креслення.