Типи особистості кардіохворих та особливості їхньої психодіагностики - Корпач, К. І.; Korpach, E. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано наукову літературу, яка висвітлює типи поведінки хворих на серцево-судинні захворювання, а також поняття типу поведінки А, В, С, D, Т, їх основні характеристики й особливості діагностики. Дібрано психологічні методики для визначення типів поведінки хворих. The article analys the theoretical literature, which reveals the particular types of individual behavior of patients with heart diseases. It disclosed such concepts of type as A, B, C, D, T, their main characteristics and assesment features. The psychological methods are chosen to define the types of patients with heat diseases.
The Personality Types of Patients with Heart Diseases and Pacularities of Their Assesments
Keywords: тип поведінки; кардіохворі; психодіагностика; серцево-судинні захворювання; депресія; behavior type; the psychodiagnostics; heart diseases; depression