Фармацевтична етика та деонтологія в практиці звичайного провізора - Сметаніна, Катерина Іванівна; Шестопалова, Елла Василівна; Кацай, Наталія Володимирівна (НФаУ, 2016)
Поняття фармацевтичної етики та деонтології тісно переплітаються із поняттям «фармацевтична допомога», яка фактично об’єднує в собі весь спектр фармацевтичних послуг, які можуть надаватися провізорами в межах їх компетенції
Keywords: етика; деонтологія; фармація; комплаєнс