Використання проектної технології на уроках фізики - Налепа, Наталія Василівна; Nalepa, N.V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У статті проаналізовано основи використання проектної технології на уроках фізики. Розглянуто вплив проектної діяльності на емоційно-вольову активність учнів та уміння презентувати свої дослідження.The basics of project technologies utilization on the lessons of physics are analyzed. The influence of project activity on emotional and willing activity of pupils and their ability to present their research are regarded.
Utilization of project technologies on the lessons of physics
Налепа Наталія Василівна - вчитель фізики Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука
Keywords: Інноваційні технології; проектна технологія; Дальтон-технологія; презентація проекту; innovation technologies; project technology; Dalton technology; project presentation