Естетика Лесі Українки (контекст європейського модернізму) : монографія - Моклиця, Марія Василівна; Moklytsia, Mariia V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Європейський контекст філософії Лесі Українки. Психологія творчості. Основи поетики.
Keywords: Леся Українка; європейский модернізм; естетика