Фінансово-економічна безпека виробничого підприємства: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Скорук, Олена Володимирівна; Skoruk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни “Фінансово-економічна безпека виробничого підприємства” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності “Управління фінансово-економічною безпекою”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є сучасні загрози фінансово-економічній безпеці виробничих підприємств; організація комплексної системи забезпечення фінансово-економічної безпеки виробничого підприємства; формування та реалізація стратегії фінансово-економічної безпеки виробничого підприємства як складової його загальної стратегії розвитку.
Keywords: фінансово-економічна безпека підприємства; система фінансово-економічної безпеки