Основи оперативно-розшукової діяльності - Чупринський, Борис Олександрович; Крикунов, Олександр Вікторович; Крутень, Андрій Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Основи оперативно-розшукової діяльності» рекомендовані для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» освітнього ступеня «бакалавр». В даних рекомендаціях розглядаються поняття та завдання оперативно-розшукової діяльності в Україні, принципи оперативно-розшукової діяльності, суб’єкти оперативно-розшукової діяльності, їх правовий статус та правова основа оперативно-розшукової діяльності. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістових модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, практичні задачі до курсу, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форми навчання.
Keywords: оперативно-розшукова діяльність; правоохоронна діяльність; кримінальне провадження; 343.9