Українське національне підпілля та збройні формування в 1941–1944 рр. - Кондратюк, Костянтин; Kondratyuk, K. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено процес формування Української повстанської армії, її боротьба з німецькими окупантами України. The article covers the process of formation of the Ukrainian Insurgent Army and its struggle against German occupation of Ukraine.
Ukrainian National Underground and Armed Forces in 1941–1944
Keywords: Волинь і Галичина; рух опору; ОУН і УПА; Volhynia and Galicia; resistance movement; Organization of Ukrainian Nationalists; Ukrainian Insurgent Army