Особливості створення та використання екологічних стежок - Тишковець, Христина (My University, 2024)
У роботі проаналізовано підходи до визначення та класифікації екологічних стежок. Екологічний туризм порівняно новий напрям туристичної галузі, що набуває швидкого розвитку і здобуває все більше прихильників в Україні. Один зі способів заохотити туристів до самостійного дослідження природи – це створення цікавих маршрутів, які розраховані на різні категорії населення. Основною формою реалізації екотуризму та основою комплексного екотуристичного продукту є екостежка.
Keywords: екологічна стежка; екотуристичний маршрут, екологічний туризм; екотуристичний маршрут, екологічний туризм