Психофізіологічні аспекти фізичного виховання жінок у зрілому віці - Митчик, О.; Mytchyk, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано психологічні, фізіологічні аспекти й особливості фізичного виховання жінок зрілого віку, окреслено подальші перспективи цих досліджень Psychological and physiology aspects and features of physical education of women of mature age are analyses in the article, the subsequent prospects of researches are resulted in this direction.
Physiological Aspects of Physical Education of Women in Adulthood
Keywords: здоров’я; фізичний стан; жінки; фізичні навантаження; фізична культура; health; bodily condition; women; physical loadings; physical culture