Характеристика інвестиційного потенціалу Волинської області - Потапова, Алла Геннадіївна; Гоць, Оксана; Potapova, Alla H.; Hots, Oksana (Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, 2015)
Досліджено основні підходи до визначення поняття "інвестиційний потенціал" регіону та особливості його формування. Охарактеризовано інвестиційний потенціал Волинської облвсті. Розроблено фактори інвестиційної привабливості регіону та заходи щодо покращення інвестиційної привабливості області.

Basic approaches to the definition of «investment potential of the region» and features of formation of the investment potential of the region. Characterized the investment potential of the Volyn region. Proposed measures to improve the investment attractiveness of the region.
Description the Investment Potential of Volyn Region
Keywords: інвестиції; потенціал; регіон