Соціальна робота : навчально-методичне забезпечення ОПП Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота освітнього ступеня Бакалавр - Чернета, Світлана Юріївна; Лякішева, Анна Володимирівна; Мартинюк, Тетяна Анатоліївна; Степаненко, Вікторія Іванівна; Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна; Корпач, Надія Іванівна; Петрук, Вікторія Віталіївна; Петрович, Валерій Степанович; Сушик, Наталія Степанівна; Бичук, Ірина Олександрівна; Колосок, Андрій Мирославович; Понєдєльник, Лариса Анатоліївна; et al. (Волинський національний університет імені Лесі Українки., 2022)
Навчально-методичний посібник укладено відповідно до освітньо-професійної програми Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота підготовки здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота галузі знань 23 Соціальна робота. У посібнику зібрані інформаційно-дидактичні матеріали забезпечення освітніх компонентів за ОПП, з урахуванням особливостей кредитномодульної системи організації освітнього процесу. Видання розраховане на науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти закладів вищої освіти, слухачів закладів післядипломної освіти, фахівців із соціальної роботи, соціальних педагогів.
Keywords: соціальна робота; 364(07)