Теорія ансамблю та аранжування: програма вибіркової навчальної дисципліни - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Теорія ансамблю та аранжування» підготовки бакалавра, 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 025 «Музичне мистецтво», за освітньою програмою «Музичне мистецтво».
Keywords: Теорія ансамблю та аранжування; Ensemble theory and arrangement