Особливості управління персоналом підприємства в сучасних умовах - Марчук, Микола Олегович; Marchuk, Mykola O (Східноєвропейський національний уніеврситет імені Лесі Українки, 2018)
Система управління персоналом є складовою частиною загальної системи управління підприємством і за сучасних умов від її успішної побудови, і ефективності роботи залежить досягнення головних цілей функціонування організації. Основою системи управління персоналом підприємства є механізм управління, що включає в себе принципи, функції, методи управління і стиль керівництва.
Keywords: Система управління персоналом; управління персоналом